Ristikot ja muut tehtävät

MazonMedia toteuttaa ristikot ja muut tehtävät jo yli 20 vuoden kokemuksella. MazonMedian laatimat ristikot ja tehtävät ovat aina laadukkaita, hyvällä sanoituksella toteutettuja ja ulkoasultaan siistit ja varmasti ratkojia miellyttäviä.

Kun ristikko on laadukkaasti laadittu ja toteutettu se vaikuttaa julkaisun kokonaisuuteen positiivisesti. Eli ristikoiden ja tehtävien laatuun lehdessä kannattaa panostaa, koska se näkyy suoraan lehden lukijoille.

Ristikot ovat mukava lisä esimerkiksi erilaisiin jäsenlehtiin, mainoslehtiin, yhdistyslehtiin, paikallislehtiin tai mihin tahansa muuhun julkaisuun. Monesti lehti myös luetaan useamman kerran, kun siihen on lisätty ajanvietetehtäviä!

NÄIN HELPOSTI SAAT RISTIKON LEHTEESI

  • Ristikon suunnittelu

    Kaikki alkaa tietenkin päätöksestä lisätä julkaisuunne ristikko tai jokin muu tehtävä.  Ottamalla yhteyttä sähköpostitse patrik@mazonmedia.com tai puhelimitse 044 994 0518 voit kertoa toiveesi ristikkoon liittyen, jonka jälkeen MazonMedia suunnittelee ja ehdottaa sinulle ristikkomallin. Ristikko voidaan toteuttaa toivomallasi teemalla ja vaikeustasolla. Julkaisusi sivukoko vaikuttaa ristikon kokoon. Ristikko voi olla vaikka koko sivun kokoinen tai vaikka vain puolen sivun kokoinen.

  • Toteutus

    Suunnittelun jälkeen MazonMedia toteuttaa ristikon sovitussa aikataulussa. Valmiin ristikon ja ratkaisun lähetämme sähköpostitse pdf:nä ja kuvatiedostona. Ristikko on täysin julkaisuvalmis.

  • Laskutus

    Laskutus tapahtuu laskutuspalvelu Ukko.fi kautta, joka lähettää teille laskun sovituilla laskutustiedoilla. Laskutus tapahtuu vasta, kun ristikko on valmis ja toimitettu asiakkaalle.

MazonMedian ristikoita löytyy monista lehdistä